Σχετικά με την επίθεση…

Μια απρόκλητη επίθεση διέκοψε την αφισοκόλληση της ομάδας μας για την εκδήλωση της Παρασκευής 25/9 στην Άνω πόλη, όπου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες και που συνδιοργανώνουμε με την Λ.Σ. Άνω Πόλης και τους ποδηλάτες.

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν, τα μέλη που είχαν αναλάβει να κολλήσουν τις αφίσες τις εκδήλωσης στο κέντρο της Πάτρας, δέχτηκαν επίθεση από την γνωστή «παρέα», που αν και της ξεκαθαρίστηκε πως πρόκειται για δράση της Αυτόνομης Π.Ο., δεν την απέτρεψε με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες μας και σύντροφοι μας να δεχτούν χτυπήματα από ανθρώπους που θεωρούνται πως ανήκουν στον χώρο του αντιφασισμού.

Η Αυτόνομη Π.Ο. έχει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά και σε αυτά ο αντιφασισμός, η αλληλεγγύη και η αυτοοργάνωση είναι από τα βασικότερα. Γι’ αυτό και καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση στα μέλη της ομάδας ειδικά από συλλογικότητες – παρέες που τις έχει υποδεχτεί στο παρελθόν εντός και εκτός γηπέδου.

Μετά από αυτό (που είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει χώρα από τους συγκεκριμένους σε εκδήλωση της ομάδας) ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει χώρος στις εκδηλώσεις της για αυτά τα άτομα και οπουδήποτε αλλού δραστηριοποιείται.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ Π.Ο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s