ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Το καλύτερο φάρμακο…

apo_basiliko_kosmos

Όταν έπεσε στο τραπέζι η πρόταση του να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τον Γιώργο Κ., γνωρίζαμε ότι δεν είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν. Το να προσφέρουμε τα λιγοστά έσοδα από την αναμέτρηση με το Βασιλικό, ήταν το ελάχιστο και σίγουρα όχι κάτι σπουδαίο, δεδομένου των τεράστιων ποσών που απαιτούνται για τις θεραπείες

Μια αφισοκόλληση, η προώθηση από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και η μεταφορά αυτής της πρωτοβουλίας από στόμα σε στόμα, είχε ως αποτέλεσμα, να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον αρχικό στόχο.

Ανταπόκριση τεράστια, από οπαδούς, απλούς πολίτες, γονείς, ανθρώπους του αθλητισμού κ.ο.κ., που πολλοί θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Αν τα χαμόγελα από τις προηγούμενες ημέρες ήταν πολλά, δεν χρειάζεται να σας πούμε τα συναισθήματα μετά τον αγώνα.

Τα 1000€ (!!!) που συγκεντρώθηκαν στο ταμείο μας ήταν κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… Το ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετά για να βοηθήσουν τον Γιώργο Κ., αλλά με βάση την δυναμική μας, τον κόσμο που συγκεντρώθηκε και αυτούς που ενδιαφέρθηκαν, ξεπεράσαμε τις προβλέψεις και γι’ αυτό είμαστε πολύ περήφανοι.

Είναι πολλά τα ευχαριστώ που θέλουμε να πούμε. Από τους απλούς ανθρώπους που έδωσαν το υστέρημα τους, τους διαιτητές του αγώνα, τα αδέρφια μας από τους «ΑΧΑΙΟΥΣ» που έδωσαν δυναμικό παρόν, τα ΜΜΕ που πρόβαλαν την πρωτοβουλία και απλούς φίλους της Παναχαϊκής. Παιδιά από κάθε συλλογικότητα και κάθε γωνιά της πόλης, που βοήθησαν και αυτοί από το υστέρημα τους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. Να ξέρετε πως το καλό πάντα έχει ανταπόκριση και πως πιστεύουμε, πως μετά από αυτό, το χαμόγελο και η ελπίδα του Γιώργου Κ., θα είναι 1000 φορές μεγαλύτερα.

Σχολιάστε